top of page

Transacties

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft in de afgelopen periode de navolgende transacties tot stand gebracht: 

Rembrandt toren

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Ardent Equity Management BV bijgestaan/geadviseerd bij de aanhuur van ca. 205 m² kantoorruimte op de 19e verdieping in het kantoorgebouw de Rembrandt Toren gelegen aan Amstelplein 1 te Amsterdam.

Lemelerbergweg 50

Holy Moly Pizza B.V. heeft ca. 448 m² bedrijfsruimte en ca. 119 m² kantoorruimte gehuurd op de Lemelerbergweg 50 te Amsterdam Zuidoost. Verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door Van Zuylen Vastgoed Partner.

Lauriergracht

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft namens een particuliere belegger het object gelegen aan de Lauriergracht 90 aangekocht.

PB 200

Nordian Capital B.V. heeft gebruik gemaakt van de dienstverlening van Van Zuylen Vastgoed Partner m.b.t. de heronderhandeling van haar huurvoorwaarden voor haar kantoorruimte van ca. 515 m² op de 9de verdieping in het kantoorgebouw gelegen aan de Prins Bernhardplein 200 te Amsterdam.

Boelelaan 7

Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens Argos Benelux BV bij de aanhuur van circa 168 m² op de 4de verdieping in het kantoorgebouw Officia I gelegen aan de Boelelaan 7 te Amsterdam.

herengracht

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft de verhuurder / eigenaar van de Herengracht 500 geassisteerd met de verhuur van ca. 240 m² op de 1e verdieping.

emmaplein

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Circular Delta Investments bijgestaan/geadviseerd bij de aanhuur van ca. 225 m² kantoorruimte op de 1e verdieping in het kantoorgebouw gelegen aan het Emmaplein 2 te Amsterdam Zuid.

Olstadion

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft ILX Management bijgestaan/geadviseerd bij de aanhuur van haar kantoorruimte van ca. 415 m² in het markante Olympisch Stadion te Amsterdam.

De-Lairessestraat-001-kvmc

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft ILX Management bijgestaan/geadviseerd bij de aanhuur van haar tijdelijke kantoorruimte van ca. 200 m² op de 4e verdieping in het kantoorgebouw “De Lairesse” welke is gelegen aan de Lairessestraat 180 Amsterdam Zuid.

2_Tower10_©PLPA

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Lincoln International bijgestaan/geadviseerd bij de aanhuur van ca. 1.600 m² kantoorruimte op de 20e verdieping in het kantoorgebouw Tower 10 welke is gelegen aan Amsterdam Zuid-as.

default_leidsegracht

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft recent namens Workwize geadviseerd met de aanhuur van kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan de Leidsegracht 38 te Amsterdam.

Honthorststraat 8_edited

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft een zeer gerenommeerd advocatenkantoor bijgestaan/geadviseerd bij de aanhuur van een kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan de Honthorststraat 8 te Amsterdam.

559_1440x960

Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens SaaSplaza Netherlands BV bij de heronderhandeling van de huurvoorwaarden voor haar kantoorruimte van ca 860 m² in het kantoorgebouw gelegen aan de Prins Mauritslaan 29-35 te Badhoevedorp.

Herengracht 286

Laaken Asset Management BV heeft Van Zuylen Vastgoed Partner ingeschakeld met het aanhuren van haar nieuwe representatieve kantoorruimte van ca. 205 m² op de begane grond in het monumentale kantoorgebouw gelegen aan de Herengracht 286 te Amsterdam.

sparrenheuvelweg

Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens een particulier vermogensbeheerder met de verhuur van ca. 848 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan Sparrenheuvel 36 te Zeist.

Roemer-Visscherstraat-43-45-Amsterdam-56

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Houlihan Lokey bijgestaan/geadviseerd bij de heronderhandeling van de huurvoorwaarden voor haar huidige kantoorruimte van ca 585 m2 in het kantoorgebouw gelegen aan de Roemer Visscherstraat 43-45 te Amsterdam.

499_1440x960

Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens AMS Netherlands B.V. bij de aanhuur van circa 340 m² op de 7de verdieping in het kantoorgebouw Officia I gelegen aan de Boelelaan 7 te Amsterdam.

entrada

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft IEX Media bijgestaan/geadviseerd bij de aanhuur van ca. 235 m² kantoorruimte op de tweede verdieping in het kantoorgebouw gelegen aan Entrada 400 te Amsterdam.

Zuidpark

Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens IEX Media met de verhuur van ca. 600 m² kantoorruimte op de eerste verdieping in het kantoorgebouw Zuidpark gelegen aan de Spaklerweg 52 te Amsterdam.

veerkade1

Charterama B.V. heeft gebruik gemaakt van de dienstverlening van Van Zuylen Vastgoed Partner m.b.t. de heronderhandeling van haar huurvoorwaarden voor haar kantoorruimte van ca. 350 m² op de 2de en 3de verdieping in het kantoorgebouw gelegen aan de Veerkade 1 te Rotterdam.

Rembrandttoren

Banque Safra Sarasin heeft Van Zuylen Vastgoed Partner ingeschakeld met het aanhuren van haar nieuwe kantoorruimte van ca. 318 m² op de 19de verdieping in de Rembrandt Toren gelegen aan Amstelplein 1 te Amsterdam.

wtc nieuw

Onlangs heeft Lincoln International BV wederom Van Zuylen Vastgoed Partner ingeschakeld met het verhuren van haar huidige kantoorruimte van ca. 254 m² op de 24ste verdieping in het WTC te Amsterdam Zuid-As aan X5 Retail Group NV.

paulus potter 22

Lincoln International BV heeft voor een langere periode de zelfstandige en representatieve kantoorruimte gehuurd gelegen aan de Paulus Potterstraat 22A-22B in Amsterdam Zuid. Het totale metrage omvat ca. 450 m2 hoogwaardige kantoorruimte. Verhuurder is Zuider Vastgoed BV en is eigenaar van een uitgebreide vastgoed-portefeuille met kwalitatief hoogstaand vastgoed in onder andere Amsterdam. Van Zuylen Vastgoed Partner begeleide Lincoln International bij deze transactie.

Officia 1 nieuw

Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens een particuliere vermogensbeheerder met de aanhuur van ca. 621 m² kantoorruimte op de 9de verdieping in kantoorgebouw Officia 1, gelegen aan de Boelelaan 7 te Amsterdam.

Bedrijfsverzamelcomplex_Poort_van_Breuke

DGRN Holding B.V. heeft ca 421 m² en 6 parkeerplaatsen gehuurd in de nieuwbouwontwikkeling "Poort van Breukelen" gelegen aan de Amerlandseweg 12-13 te Breukelen. Verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door Van Zuylen Vastgoed Partner.

Officia 1

Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens Victus Participations bij de aanhuur van ca. 310 m² op de 2de verdieping in het kantoorgebouw Officia I gelegen aan de Boelelaan 7 te Amsterdam.

Zuidpark Amsterdam IEX Group

Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens IEX Group bij de aanhuur van ca. 600 m² kantoorruimte op de eerste verdieping in het kantoorgebouw Zuidpark gelegen aan de Spaklerwerg 52 te Amsterdam.

conclusion

Conclusion heeft haar huurovereenkomst voor een langere termijn verlengd in het zeer representatieve kantoorgebouw gelegen aan het Herculesplein 80 te Utrecht. Het betreft een kantoorruimte met parkeerplaatsen van ca. 7000 m². Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Conclusion bij deze verlenging van de huurovereenkomst bijgestaan.

Zuidpark

Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens Conclusion bij de aanhuur van ca. 2.000 m² op de tweede verdieping in het kantoorgebouw Zuidpark gelegen aan de Spaklerweg 52 te Amsterdam.

Nijenburg

Akzend/SMS uitzendburo B.V. huurt ca. 143 m² kantoorruimte op de eerste verdieping in het kantoorgebouw gelegen aan Nijenburg 2D te Amsterdam. Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Akzend/SMS Uitzendburo B.V. bij deze aanhuur geadviseerd.

Officia

Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens Delta Travel Service bij de aanhuur van ca. 215 m² kantoorruimte op de vijfde verdieping in het kantoorgebouw Officia 1 gelegen aan de Boelelaan 7 te Amsterdam.

Onlangs heeft Parcom Capital Management B.V. wederom VZVP ingeschakeld met het huren van een nieuwe kantoorruimte. Dit heeft geresulteerd in de aanhuur van een kantoorruimte op de derde verdieping in de voormalige Citroen garage (nabij het Olympisch Stadion) te Amsterdam.

Mtel BV heeft haar huurovereenkomst verlengd voor een periode van 5 jaar in het zeer representatieve kantoorgebouw gelegen aan het Victoria Park Kralingen, Gebouw Plataan. Het betreft een kantoorruimte met parkeerplaatsen van circa 1012 m². Het kantoorgebouw is gelegen aan de Kralingseweg 233-235 te Rotterdam. Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Mtel BV bij deze verlenging van de huurovereenkomst bijgestaan.

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Dura-Vermeer geadviseerd bij het verkrijgen van een bouwopdracht van het inmiddels gebouwde Van de Valk hotel aan de A12 te Veenendaal.

foto infintax (8647).jpg

Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens Evaluation bij de aanhuur van een kantoorruimte op de 2e verdieping in het kantoorgebouw SOM2 gelegen aan de Claude Debussylaan te Amsterdam Zuidas.

PrMauritslaan1-47_01_PRINT.jpg

Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens SaaSplaza International B.V. bij de aanhuur van het kantoorgebouw 'Prinsenhof' van circa 1000 m² gelegen aan de Prins Mauritslaan 29-35 te Badhoevedorp. Namens de eigenaar trad op Valkering & Co.

WTC-overview-big.jpg

Onlangs heeft Lincoln International B.V. wederom Van Zuylen Vastgoed Partner ingeschakeld met het huren van een nieuwe kantoorruimte. Dit heeft geresulteerd in de aanhuur van een kantoorruimte op de 24ste verdieping in het kantoorgebouw WTC-H gelegen aan de Amsterdam Zuidas.

Koninklijke Jumbo B.V. heeft wederom haar huurcontract verlengd voor een periode van 5 jaar. Van Zuylen Vastgoed Partner adviseerde Koninklijke Jumbo B.V. bij deze verlenging.

veerkade 1.jpg

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Charterama bijgestaan bij de nieuwe huurovereenkomst voor een periode van 5 jaar. De locatie van het kantoorgebouw is gelegen aan de Veerkade 1 te Rotterdam.

Amstelland Adviesgroep B.V. huurt 330 m² kantoorruimte op de 1e verdieping van het kantoorpand aan de Stroombaan 6-8 te Amstelveen van hoofdhuurder SaaSplaza. Cushman & Wakefield collegiaal met Van Zuylen Vastgoed Partner adviseerden SaaSplaza bij deze transactie.

Bij de verhuur van de 19e, 20e en 21e verdieping van het kantoorgebouw "Vinoly" aan de Amsterdam-Zuidas zijn in het afgelopen jaar diverse transacties tot stand gebracht. Er werd o.a. verhuurd aan Mitsubishi Corporation, Granite Inv., Sajet Telting & Partners, Multi Service, Gaiam International, Multi Service en Schaap & Partners.

Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens de AHAM bij de verkoop van het object van ca. 1.400 m² gelegen aan de Debbemeerstraat 10-14 te Hoofddorp aan GDS Holding.

IEX Media Group B.V. heeft ca. 710 m2 alsmede 13 parkeerplaatsen gehuurd in kantoorgebouw TerraCasa, gelegen aan de H.J.E. Wenckebachweg 200 te Amsterdam. Verhuurder TerraCasa werd geadviseerd door Van Zuylen Vastgoed Partner.

Lincoln International B.V., huurt ca 187 m² kantoorruimte op de 7de verdieping in kantoorgebouw de ITO toren aan de Zuid-As in Amsterdam. Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Lincoln International B.V. bij deze aanhuur geadviseerd.

Toll Global Forwarding (Netherlands) B.V. huurt ca. 360 m² kantoorruimte en ca. 2682 m² bedrijfsruimte aan de Van Maasdijkweg 15-17 te Rotterdam. Huurder werd geadviseerd door Van Zuylen Vastgoed Partner.

IEX MediaGroup huurt ca. 325 m² kantoorruimte op de begane grond in het kantoorgebouw Amstelveste ook wel het voormalige Grundig Gebouw gelegen aan de J. Muyskenweg 22 te Amsterdam. Van Zuylen Vastgoed Partner heeft namens IEX MediaGroup de transactie tot stand gebracht.

victoriapark

Op het Victoria Park Kralingen, gebouw Plataan aan de Kralingseweg 233-235 te Rotterdam huurde Van Zuylen Vastgoed Partner ca. 677 m² kantoor- ruimte en 25 parkeerplaatsen aan voor Mtel B.V., een vooraanstaand bedrijf op gebied van telefonische bereikbaarheid en serviceoplossingen.

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft bemiddeld in de verhuur van ca. 827 m² kantoorruimte op de tweede verdieping in het gebouw gelegen aan de Anthony Fokkerweg 61 – 2 aan iBanx HSE B.V.

Holland Casino huurt ca. 1500 m² verdeeld over de 1e, de 2e en de 3e verdieping, alsmede 20 parkeerplaatsen gelegen aan de Hoofdweg 616 te Hoofddorp. Holland Casino werd bij deze transactie door Van Zuylen Vastgoed Partner geadviseerd.

Toll Global Forwarding (Netherlands) B.V. heeft onlangs een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met de eigenaar van het object gelegen aan de Leisteen 1 te Hoofdorp. Het object omvat ca. 1325 m² bedrijfsruimte en ca. 592 m² kantoor. Van Zuylen Vastgoed Partner heeft deze transactie voor huurder tot stand gebracht.

Van Zuylen Vastgoed Partner adviseerde Tetha Capital met de wederverhuur van de 4e verdieping, groot 354 m²,in het kantoor- gebouw aan de Johannes Vermeerstraat 9 in Amsterdam(Zuid) aan Crédit Agricole Cheuvreux.

The Family Business Consulting Group huurt 180 m² kantoorruimte in het koetshuis van het landgoed Rovérestein (bouwjaar 1885) aan de rand van Bilthoven. Van Zuylen Vastgoed Partner trad op namens huurder.

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft gedurende het jaar 2008 in opdracht van Holiday on Ice onderzoek gadaan naar haar nieuwe huisvesting.

Per 1 februari 2011 heeft B.V. Aldipress een zelfstandig kantoorpand gehuurd van ca 1.900 m² met 45 eigen parkeerplaatsen aan de Savannahweg 19 in Utrecht. Van Zuylen Vastgoed Partner heeft B.V. Aldipress bij deze aanhuur transactie geadviseerd.

Prime Technology Ventures heeft ca. 540 m2 gehuurd aan het Museumplein 5 te Amsterdam. Dit bijzondere kantoorgebouw staat ook wel bekend als het (voormalige) ANWB kantoor. Huurder werd geadviseerd door Van Zuylen Vastgoed Partner.

Van Zuylen Vastgoed Partner adviseerde De Thuisapotheek met het afsluiten van de nieuwe huurovereenomst voor haar kantoorruimte van ca. 1.042 m² in het kantoorgebouw gelegen aan de Sydneystraat 159 te Rotterdam.

Parcom Capital Management B.V. verlengt huurcontract in het World Trade Center op Schiphol. Het betreft hier ca. 635 m² kantoorruimte. Van Zuylen Vastgoed Partner adviseerde Parcom Capital Management B.V. bij deze aanhuur.

Alfa Delta B.V. heeft haar huurovereenkomst verlengd voor het kantoorgebouw, groot ca. 781 m², aan de Koninginneweg 20 te Amsterdam. Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Alfa Delta bij deze onderhandeling begeleid.

Houtbewerkingsbedrijf Dylan & Van Laatum v.o.f. huurt 1.044 m² bedrijfsruimte aan de Schakelstraat 23 te Amsterdam-Sloterdijk Van Zuylen Vastgoed Partner adviseerde hierbij eigenaar/verhuurder.

Van Zuylen Vastgoed Partner adviseerde Mtel BV met het afsluiten van deze huurovereenkomst voor haar kantoorruimte van ca. 912 m2 in het kantoorgebouw "Plataan" gelegen aan de Kralingseweg te Rotterdam (Kralingen).

Van Zuylen Vastgoed Partner bemiddelt voor Evaluation Capital Management B.V. bij de aanhuur van kantoorruimte, groot ca. 179 m², gelegen op de eerste verdieping van het SOM gebouw aan de Zuid-As te Amsterdam.

Namens de Stichting tot Exploitatie van Casinospelen in Nederland trad Van Zuylen Vastgoed Partner op met betrekking tot de verkoop van ca. 3000 m2 kantoor- en bedrijfsruimte gelegen aan de Boulevard Paulus Loos 1 te Zandvoort.

Cadicom, een combinatie van Dura Vermeer, Besix en Cofely, huurt per 1 december 2011 ca 2.023 m² kantoorruimte alsmede 60 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw "Sphinxstate" gelegen aan de Diemerhof 20-26 te Diemen. Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Cadicom bij deze aanhuur geadviseerd.

Integrated Chemicals Specialties B.V. heeft aan de Drachmeweg 18 in Nieuw-Vennep 285 m² kantoorruimte, alsmede 20 m² bedrijfsruimte en 10 parkeerplaatsen gehuurd. Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Integrated Chemicals Specialties B.V. bij deze aanhuur geadviseerd.

Van Zuylen Vastgoed Partner heeft voor transportbedrijf Allports Netherlands B.V. bemiddeld bij de aanhuur van een bedrijfsobject met kantoorruimte van ca. 610 m² en 9 parkeerplaatsen gelegen aan de Kiotoweg 63 te Rotterdam.

Wealth Management Partners N.V. heeft ca. 514 m² kantoorruimte en 10 parkeerplaatsen gehuurd in het Commerce Park Amstelveen aan de Krijgsman 19-21 Van Zuylen Vastgoed Partner heeft Wealth Management Partners N.V. hierbij geadviseerd.

Voor Amania B.V. (Marbella Hotels) heeft Van Zuylen Vastgoed Partner op collegiale basis met Valkering & Co namens Rijsterborgh Vastgoed B.V. bemiddelt in de verhuur van ca. 139 m² kantoorruimte in kantoor gebouw Bavinckhouse gelegen aan de Prof. J.H. Bavincklaan te Amstelveen.

eBuddy Holding B.V. verlengt huurcontract aan Keizergracht 583-585. Het betreft hier ca. 1.362 m² kantoorruimte verdeeld over 4 verdiepingen. Van Zuylen Vastgoed Partner heeft eBuddy Holding B.V. bij deze aanhuur geadviseerd.

Van Zuylen Vastgoed Partner adviseerde NMT Holding B.V. met de verhuur van ca. 144 m² alsmede 2 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw "Wing House " gelegen aan de Steupelstraat 10-18 te Rotterdam.

bottom of page